Posebna ugodnost

Paket Vzrok črevesnih težav

87,69  69,69 

Paket s testi za testiranje doma vsebuje:

 

Opis

Informacije o Sanotest paketu Vzrok črevesnih težav

Črevesne težave so pogosto lahko posledica alergije na hrano, preobčutljivosti na gluten (celiakija) ali okužbe z bakterijo Helicobacter pylori. Črevesne težave pa lahko nastanejo tudi zaradi neustrezne prebave.

Sanotest paket Vzrok črevesnih težav vsebuje visoko zanesljive, klinično potrjene in certificirane hitre diagnostične teste za testiranje doma.

S testi v paketu se lahko testirate sami doma za celiakijo, alergijo na mleko, alergijo na jajca in za okužbo z bakterijo, ki povzroča rano na želodcu, Helicobacter pylori. V paketu prejmete tudi  brezplačni posvet za osebno preiskavo mikrobov v vašem črevesju (mikrobiomu) iBIOM.

Paket vam je lahko v pomoč pri odkrivanju pravega vzroka črevesnih težav ali če vam črevesne težave povzroča alergija na mleko ali jajca, preobčutljivost na gluten (celiakija) ali bakterijska okužba. Če je vzrok kje drugje pa vam pomagajo pri iBOMu.

Vsebina Sanotest paketa Vzrok črevesnih težav

Sanotest paket Vzrok črevesnih težav vsebuje:

  • Test celiakije,
  • Test alergije na mleko,
  • Test alergije na jajca,
  • Test na bakterijo, ki povzroča rano na želodcu,
  • Brezplačni osebni posvet o mikrobih v črevesju (mikrobiomu) iBIOM.

Test celiakije

Test celiakije je namenjen odkrivanju protiteles proti tkivni transglutaminazi (tTG), ki so znak celiakije. Celiakija je avtoimunska bolezen, ki jo pri genetsko predisponiranih ljudeh sproži uživanje glutena. Za celiakijo in intoleranco na gluten so značilni simptomi kot so bolečine v trebuhu, glavobol, diareja, depresija, zmedenost, utrujenost, anemija, otrplost nog, rok in prstov in bolečine v sklepih. Za podrobnejši opis testa celiakije kliknite TUKAJ.

Test alergije na mleko

Test alergije na mleko je namenjen odkrivanju protiteles IgE specifičnih za beljakovine v mleku, ki povzročajo alergijo. Značilni simptomi alergije na mleko so med drugim srbečica v ustih in ustnicah, bolečine v trebuhu, bruhanje in driska. Za podrobnejši opis testa alergije na mleko kliknite TUKAJ.

Test alergije na jajca

Test alergije na jajca je namenjen odkrivanju protiteles IgE specifičnih za beljakovine v jajčnem beljaku in rumenjaku, ki povzročajo alergijo. Značilni znaki in simptomi alergije na jajca so med drugimi spremembe na koži kot so otekline, izpuščaji, koprivnica ali ekcem, hropenje ali težave z dihanjem, izcejanje iz nosu ali kihanje, rdeče ali solzne oči, bolečine v trebuhu, slabost, bruhanje ali driska. Za podrobnejši opis testa alergije na jajca kliknite TUKAJ.

Test na bakterijo Helicobacter pylori, ki povzroča rano na želodcu

Test na bakterijo Helicobacter pylori, ki povzroča rano na želodcu je namenjen odkrivanju protiteles proti bakteriji Helicobacter pylori, ki povzroča rano na želodcu. S testiranjem ugotovite, če je vzrok črevesnih težav morda okužba z bakterijo Helicobacter pylori. Za podrobnejši opis testa na bakterijo, ki povzroča rano na želodcu kliknite TUKAJ.

Črevesne težave – komu je namenjen Sanotest paket Vzrok črevesnih težav?

Sanotest paket Vzrok črevesnih težav je namenjen ljudem, ki se soočajo s črevesnimi težavami in želijo odkriti njihov pravi vzrok.

Ali je vzrok črevesnih težav alergija na mleko ali jajca, preobčutljivost na gluten (celiakija), okužba z bakterijo Helicobacter pylori ali je vzrok črevesnih težav morda kje drugje-ta informacija je “skrita” v naših mikrobih v črevesju-brezplačen posvet pri iBOMU.

Črevesne težave kot so bolečine v trebuhu, napihnjenost, pekoč občutek v želodcu, driska, bruhanje, vetrovi, zaprtost, spahovanje, slabost po uživanju hrane ali pijače, izguba apetita, nepojasnjena izguba telesne mase so pogosti simptomi, ki so značilni za alergije na hrano, preobčutljivost na gluten (celiakija) morda pa je vzrok kje drugje-več o tem na brezplačnem posvetu iBIOM.

Sanotest paket Vzrok črevesnih težav je še posebej primeren za ljudi, ki občutijo omenjene simptome in želijo sami doma narediti prvi korak pri odkrivanju in odpravljanju vzroka črevesnih težav.

Učinkovitost testov

Vsi testi v Sanotest paketu Vzrok črevesnih težav so strokovni in visoko zanesljivi diagnostični testi, certificirani za testiranje doma. Njihova zanesljivost je bila potrjena s kliničnimi študijami ovrednotenja delovanja, ki so pokazale, da so testi v zelo visokem deležu pokazali enak rezultat kot laboratorijski testi. Pri tem so glavne prednosti teh testov, da jih lahko izvedete sami doma, diskretno (brez vednosti drugih) in brez čakalnih vrst.

Hranjenje Sanotest paketa Vzrok črevesnih težav

Vsebino Sanotest paketa Vzrok črevesnih težav – komplete za testiranje hranite v originalni embalaži v suhem, temnem in čistem prostoru, npr. v predalu, pri temperaturi od +10 do +25 °C.

Opozorila

  • Pred izvedbo posameznega testa natančno preberite navodila.
  • Testi so presejalni. Za postavitev diagnoze se morate posvetovati s svojim osebnim zdravnikom.

Uporabnost rezultatov testiranja

Rezultati testiranja s testi v Sanotest paketu Vzrok črevesnih težav so uporabni kot prva informacija o možni alergiji na mleko ali jajca, preobčutljivosti na gluten (celiakiji) ali bakterijski okužbi želodca.

Testiranje s testi vam je lahko v pomoč pri ugotavljanju vzroka črevesnih težav in prebavnih motenj, rezultati pa vam lahko dajo usmeritev za hitrejše in učinkovitejše odpravljanje težav.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket Vzrok črevesnih težav”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja