Test 6 drog iz sline

24,90 

Rezultat za vsako drogo posebej
Rezultat: v 3-5 minutah
Vsebina: komplet z enim testom
Diskretna dostava
Za testiranje doma

Psihoaktivne substance vplivajo na živčne celice.

Skupina testov:

Opis

Informacije o testu 6 drog iz sline

Test 6 drog iz sline je visoko zanesljiv test, ki je namenjen odkrivanju psihoaktivnih substanc iz sline. Odvzem sline je izjemno enostaven – vpojni trak testne naprave za 5 sekund vstavite v usta. Test je hiter in varen. Lahko ga opravite sami doma. Komplet za testiranje, ki ga prejmete po pošti, vsebuje vse, kar potrebujete za izvedbo testa. Rezultat izveste v 3 minutah. S testom za odkrivanje 6 drog iz sline ugotovite, če je določena oseba v roku 24 ur zaužila prepovedane substance, ki vsebujejo THC (marihuana, hašiš), amfetamine, kokain, metamfetamine ali MDMA (ekstazi), benzodiazepine in opiate (heroin, morfin, kodein).

Katere prepovedane substance preverimo (testirane droge)?

  • THC je psihoaktivna snov iz konoplje in hašiša.
  • Amfetamini so glavna sestavina nekaterih drog npr. ekstazija in speeda.
  • Kokain se pridobiva iz listov koke. Deluje kot poživilo in zmanjšuje apetit. Povzroča močno zasvojenost.
  • Metamfetamini so spremenjeni amfetamini. So močno poživilo in strup, ki močno škodi telesu.
  • Benzodiazepini so učinkovine, ki se uporabljajo v pomirjevalih in uspavalih.
  • Opiati (heroin, kodein, morfin) so skupina drog. Derivat opiatov je npr. heroin, ki je poleg LSD-ja in THC-ja najpogostejša prepovedana droga.

O testiranju doma

Test 6 drog iz sline omogoča, da sami ugotovite ali je v slini prisotna katera izmed psihoaktivnih substanc, ki jih preverjamo s tem testom. Bistvena prednost pred klasičnim testiranjem je, da celoten test izvedete sami doma, diskretno in enostavno ter že v 5 minutah. Izognete se tudi čakalnim vrstam.

Kdaj se testirati na droge?

Po podatkih Ankete o uporabi tobaka, alkohola in drugih drog (Inštitut za varovanje zdravja) je 16,1 % prebivalcev Slovenije v starosti od 15 do 64 let vsaj enkrat v življenju uporabilo katero izmed prepovedanih drog. Največkrat so posegli po marihuani/hašišu (15,8 %). Nekoliko manj se jih je poslužilo amfetaminov (0,9 %) in heroina (0,5 %). Najmanj Slovencev je uporabilo kokain, ekstazij in LSD.

Testiranje prisotnosti psihoaktivnih substanc še posebej priporočamo, če opazite katerega izmed naslednjih pogostih simptomov ali znakov uživanja drog:

– znaki očitne opitosti
– omedlevica in nezbrano govorjenje
– pretirano veselje in smeh ali obratno nenadna potrtost in žalost
– agresija in jeza
– nekontrolirana čustva
– slabša koordinacija telesnih gibov
– zatečene rdeče nosnice, smrkanje (kokain)
– izrazite rdeče žilice na beločnicah (THC).

Kako učinkovit je test za droge iz sline?

Test 6 drog iz sline je strokoven in visoko zanesljiv test. Proizveden je v ZDA. Študije ovrednotenja delovanja so pokazale, da je test najmanj 97-odstotno zanesljiv. To pomeni, da je v najmanj 97 odstotkih primerov test pokazal enak rezultat kot laboratorijski testi. Pri tem so glavne prednosti testa 6 drog iz sline, da ga lahko izvedete sami doma, diskretno (brez vednosti drugih) in brez čakalnih vrst.

Kako deluje test za droge iz sline?

Test 6 drog iz sline je imunokromatografski test, ki zazna prisotnost psihoaktivnih substanc v slini najmanj 24 ur po zaužitju. Rezultat testiranja izveste že v 3 minutah po izvedbi testa, za vsako testirano psihoaktivno substanco posebej. Celotno testiranje (skupaj s čakanjem na rezultat) traja približno 5 minut. Enostavnost testiranja je prikazana spodaj.

Postopek testiranja s testom 6 drog iz sline

1. Testno napravo vstavite v usta.*
2. Po 3 minutah odčitate rezultat.

OPOMBA: Za testiranje je potrebno odvzeti vzorec sline. Testna naprava vsebuje merilo, ki določa zadostno količino vzorca sline.

Hranjenje testa

Komplet za preverjanje prisotnosti psihoaktivnih substanc v slini hranite v originalni embalaži v suhem, temnem in čistem prostoru, npr. predalu, pri sobni temperaturi od +2 do +30 °C. Rok uporabnosti testov je 24 mesecev od datuma izdelave, zato se lahko testirate kadarkoli v tem obdobju. Kljub temu bodite pozorni na rok uporabe, ki je natisnjen na embalaži.

Opozorilo

– Ko testno napravo, ki se nahaja v kompletu za testiranje, enkrat vzamete iz zavoja, jo morate takoj uporabiti.
– Negativen rezultat lahko odčitate že po 3 minutah. Pozitiven rezultat je potrebno odčitati po 5 minutah. V nasprotnem primeru rezultati niso več veljavni.
– Test 6 drog iz sline je popolnoma varen, vendar je treba natančno upoštevati izdelku priložena navodila.

Uporabnost rezultatov testiranja za droge

Rezultati testiranja za droge so uporabni kot prva informacija o potencialni prisotnosti psihoaktivnih substanc v slini. S tem lahko sami vplivate na hitrejše ukrepanje in preprečevanje potencialne zasvojenosti.

Če je rezultat negativen: spremljajte simptome in znake uživanja drog in ob prvem ponovnem sumu, test za odkrivanje 6 drog iz sline ponovite.

Če je rezultat pozitiven: priporočamo posvetovanje z ustreznimi strokovnimi službami, ki vam bodo svetovale, kako se učinkovito spopasti s težavami, ki lahko vodijo v zasvojenost.

Nakup testa 6 drog iz sline po ugodni ceni

Test 6 drog iz sline lahko naročite brez recepta prek naše spletne trgovine Sanotest (kliknite »Dodaj v košarico«), po telefonu (030 414 180) ali elektronski pošti (samotestiranje@sanotest.com). Možnosti plačila so štiri, in sicer po povzetju (plačate poštarju ob prevzemu testa), z moneto, s karticami (Activa, Mastercard, Maestro, Visa in American Express) in po predračunu (preko vaše spletne banke ali UPN – univerzalnega plačilnega naloga).

Naročene teste vam bomo poslali po pošti v diskretni embalaži. To pomeni, da na ovojnici ne bo oznak o vašem naročilu, tako da boste le vi vedeli, kaj vsebuje pošiljka. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina brezplačna.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Test 6 drog iz sline”

Sorodni testi