Alergije

Prikaz vseh 5 izdelkov.

Prikaz vseh 5 izdelkov.

Testiranje na alergije s testi za testiranje doma

Testiranje na alergije je lahko enostavno (v treh korakih), hitro (od 15 do 30 minut) in brez čakalnih vrst (test prejmete po pošti – v diskretni embalaži).

Testiranje na alergije doma je omogočil znanstveni in tehnološki razvoj na področju medicinske diagnostike. Strokovnjaki so razvili zelo natančne hitre teste za testiranje doma (samotestiranje), ki so visoko primerljivi z laboratorijskimi testi. Omogočajo nam, da se na določene alergene lahko preventivno testiramo sami doma.

Pri Sanotestu nudimo največji izbor testov za testiranje na alergije doma v Sloveniji. Izbirate lahko med testi za najpogostejši alergiji na hrano – alergija na mleko in alergija na jajca. Testirate se lahko, če imate alergijo na cvetni prah, alergijo na mačke ali alergijo na pršice. Preverite pa lahko tudi, če sploh imate alergijo (test izpostavljenosti alergenom).

Ne spreglejte posebne ugodnosti pri nakupu paketa Alergija in intoleranca na hrano.

Pri Sanotestu prejmete le teste na alergije preverjene kakovosti

Vsi testi na alergije, ki jih lahko kupite pri Sanotestu, so izdelani iz najkakovostnejših materialov in spadajo v najvišji kakovostni razred. Testi so izdelani v skladu s standardom kakovosti ISO 13485 in tudi ustrezno certificirani.

Testi na alergije so najmanj 95 % natančni

Natančnost testov na alergije je preverjena v kliničih študijah ovrednotenja delovanja. Njihova natančnost je najmanj 95 %, kar pomeni, da v najmanj 95 % pokažejo enak rezultat kot laboratorijski testi.

Testi za alergije so izdelani z mislijo na uporabnika

Testi na alergije so izdelani tako, da jih lahko enostavno izvede tudi nekdo, ki testov ne pozna in se nikoli ni testiral sam. Vsak komplet za testiranje na alergije vsebuje vse potrebne pripomočke za enostavno in varno izvedbo testiranja. Priložena so razumljiva in uporabniku prijazna navodila za testiranje.

Brez skrbi – 24/7 pomoč uporabnikom

Za vprašanja o testih, za naročila ali če imate morda vprašanje pred izvedbo testiranja, smo dosegljivi vse dni v tednu po e-pošti samotestiranje@sanotest.com ali na tel. št. 030 414 180.